Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kajo hvala ti najljepša što se nalaziš u mome vrtu i to počesto
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, danas sam zahvaljujući tebi ispala jako pametna
Zvala me susjeda da mi pokaže nešto što sigurno nisam nikad vidjela, a kad tamo ona tvoja "papigica" okačena o čašu. A ja ko iz topa - to ti je cigansko perje ili svilenica ili asclepias syriaca. Da samo vidiš kako je izbuljila oči, a ja nikad prije ni vidjela ni čula dok ti nisi stavila sliku |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() Nisam sigurna za naziv biljke ali rekli su mi da je --Puranovo kresto---ova moja biljka.Inače imam je u vrtu već par godina i nije zahtjevna sama se osjemenjava,a može se sjeme sačuvati i pokloniti svakom zainteresiranom...sada je visine oko 1,5m i to je njena visina.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ova biljka je trajnica,može se razmnožavati pomoću reznica,a i sjemenom.... neznam kako se zove posađena je na proljeće i evo je već velika cvatala biljka visine oko 1m. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
ono crvreno dugo ti je puranov nos a ima i drugo ime zaboravio sam imam i ja
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
puranov nos, lisičji rep, šćir
ono žuto visoko solidago ili zlatnica |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Sviđa mi se zlatnica.
|
|
![]() |
|
............Ja kad mislim da ko mene neće biti više novi biljaka ja uvijek nađem nešto novo-a mislim da više nema ----sad moram pretraživati ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao i uvijek Niho ti nas lijepo iznenadiš, oba cvijeta su prekrasni primjerci.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svega se lijepoga može kod tebe nači
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Niho,ako budeš imala viška tog sjemena od puranovog nosa ili kak kod mene vele"puranov šmrkelj" i ja bi malo.Čini mi se da se to može osušiti,ili nemre?Volim slagati nekakve aranžmančiće od suhog cvijeća.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..............Draga moja lantana ovdje ima malo i tvoga udijela u nekim sitnicama i stvarno ti hvala jer se nadam da sam u nekim stvarima malo tebe kopirajući i uspijela-bar ja mislim da je tako i stvarno sm prezadovoljna ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |