Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 226>
Korisnik
Poruka
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 15:06
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Da li je grčki ili kineski, nije ni važno .
Lijepi ti je ,pa čiji god da je [IMG]smileys/emot120.gif" align="middle" />
..............Ma ništa se ne brini - bitno je da je lijep[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />-----ali i ja ne znam dosta imena za cvijeće ali ništa strašno[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Ma ne znam ni ja.Bitno da cvate .
Ja kad sam kupovala taj grčki oleander,teta na placu mi je rekla da je to kineski oleander,a tu po forumu čitam stalno da je grčki.
Naravno,vjerujem više svojim forumašima .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 15:41
Niho, niho .............. vidim da i tvoje cvijeće internacionalno kao i ti (svjetska si)!
Da ne samo hvalim tvoje cvijeće. želim te malo iskoristiti pitanjcem da li uspjeva ovaj internacionalni oleandar i na nižim temperaturama ili je osjetljiv i traži spremanje po zimi.
P.S. Razmišljam da si ga nabavim ...........
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 12:12
Bergenija ako misliš na ovaj sad što sam pokazala on se sadi iz sijemena . Tako da u martu već se njegovo sijeme posadi u vazne i dobijaš normalno biljkice. Uzimaš koliko ti treba , Što se njega tiče on cvijeta isto kao i ovaj non .stop-samo isto traži vode puno . A za nabavljanje ako ne možeš naći ako ja uspijem sijeme sakupiti -imaćeš ga i ti tako da ne brineš -jere će nešto biti  dato i Triši i Lntani tako da one mogu proslijediti koje gdje blizu ili ja poštom ali ne brini ništa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 14:10
Sve sam pregledala, sada samo čekam proljeće da i meni procvjeta to čudo od grčkog oleandra, jer moje sjeme nije uspjelo procvjetati. Spremi i onaj poseban ladolež sa zubima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 14:43
Ono tvoj nije grčki oleander..ovaj je sadit iz sijemena negdje u martu -ovo je jednogodišnja biljka  kojoj moraš uzeti sijeme i posaditi-i taj ladolež sa zubima je već upisansmile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:04
smile99
   ---Sada dok je još cvijet za oko lijep da ga postavim i prikažem onako iz ljubavi.....

.
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:08
smile64
.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:10
smile71
.
.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:15
sve mi se svida kod tebe...bas je foraThumbs%20Up
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:45
grčki oleander je zakonStarStarStarStarStar
, a ružice su prave kraljiceSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 21:01
Ne volim baš crne dečke ali ovaj grk mi je baš zapeo za oko Wink uh.......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 21:10
Ma naravno da ja nemam grčki oleander, ali mi cvjetaju bijeli i rozi, samo da znaš.
Sviđa mi se ova bijelo plava slak kombinacija.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 21:16
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

sve mi se svida kod tebe...bas je foraThumbs%20Up

.............Hvala ti najljepša -od srcaWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 21:53
Svi zapeli za oleander pa neću i ja(a mogla bi,ko nebi).Meni je ovaj slak ludilo,nikako mu se nadivitismile89
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 22:02
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ma naravno da ja nemam grčki oleander, ali mi cvjetaju bijeli i rozi, samo da znaš.
Sviđa mi se ova bijelo plava slak kombinacija.
----------- ma tebi se sve sviđa kod mene a za tebe svega ima-tako da ne brineš -a crveni olijander jeli procvijetaoWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 11:35
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Ne volim baš crne dečke ali ovaj grk mi je baš zapeo za oko Wink uh.......
-----

--------------- Ahaaaaaa dobro je da znam  reću ja onome tvome -znači crni dečki su u pitanjuLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 12:47
Cvijeće ti jesmile227
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 14:22
i meni se dopada grk,a moram priznati,i zvjezdasti slak mi je
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 14:42

Da super je taj grk. A kak s njime kroz zimu? Ko i obični oleandar?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 18:31
Originalno poslano od člana Athena Athena napisao:

Da super je taj grk. A kak s njime kroz zimu? Ko i obični oleandar?

----- ja sam dobila sijeme  posadila i sad imam  predivnu biljku, Danas mi se javila baš jedna forumašica i rekla da on ostaje tako preko zime i da ako imam mijesta da ga stavim na prozor da će čitavu zimu cvijetati što me jako veseli-a na godinu da ima još više cvijetovaWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.