Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 226> |
Korisnik | ||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma ne znam ni ja.Bitno da cvate ![]() Ja kad sam kupovala taj grčki oleander,teta na placu mi je rekla da je to kineski oleander,a tu po forumu čitam stalno da je grčki. Naravno,vjerujem više svojim forumašima ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Niho, niho .............. vidim da i tvoje cvijeće internacionalno kao i ti (svjetska si)!
Da ne samo hvalim tvoje cvijeće. želim te malo iskoristiti pitanjcem da li uspjeva ovaj internacionalni oleandar i na nižim temperaturama ili je osjetljiv i traži spremanje po zimi.
P.S. Razmišljam da si ga nabavim ...........
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Bergenija ako misliš na ovaj sad što sam pokazala on se sadi iz sijemena . Tako da u martu već se njegovo sijeme posadi u vazne i dobijaš normalno biljkice. Uzimaš koliko ti treba , Što se njega tiče on cvijeta isto kao i ovaj non .stop-samo isto traži vode puno . A za nabavljanje ako ne možeš naći ako ja uspijem sijeme sakupiti -imaćeš ga i ti tako da ne brineš -jere će nešto biti dato i Triši i Lntani tako da one mogu proslijediti koje gdje blizu ili ja poštom ali ne brini ništa
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sve sam pregledala, sada samo čekam proljeće da i meni procvjeta to čudo od grčkog oleandra, jer moje sjeme nije uspjelo procvjetati. Spremi i onaj poseban ladolež sa zubima.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ono tvoj nije grčki oleander..ovaj je sadit iz sijemena negdje u martu -ovo je jednogodišnja biljka kojoj moraš uzeti sijeme i posaditi-i taj ladolež sa zubima je već upisan
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ---Sada dok je još cvijet za oko lijep da ga postavim i prikažem onako iz ljubavi..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
sve mi se svida kod tebe...bas je fora
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
grčki oleander je zakon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , a ružice su prave kraljice ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Ne volim baš crne dečke ali ovaj grk mi je baš zapeo za oko
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ma naravno da ja nemam grčki oleander, ali mi cvjetaju bijeli i rozi, samo da znaš.
Sviđa mi se ova bijelo plava slak kombinacija.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
.............Hvala ti najljepša -od srca ![]() |
||
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Svi zapeli za oleander pa neću i ja(a mogla bi,ko nebi).Meni je ovaj slak ludilo,nikako mu se nadiviti
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
--------------- Ahaaaaaa dobro je da znam reću ja onome tvome -znači crni dečki su u pitanju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Cvijeće ti je
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i meni se dopada grk,a moram priznati,i zvjezdasti slak mi je
![]() |
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Da super je taj grk. A kak s njime kroz zimu? Ko i obični oleandar? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |