Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 226> |
Korisnik | ||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Niho ovaj put su gladiole zasjenile sve, baš u prekrasne, šteta što kratko traju...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() Iako su gladiole već prošle jer kratko traju evo kako sam se sa živom ogradom od -- ladoleža i još ponešto--ogradila od komšije koji nije ljubitelj čistoće i cvijeća... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() --Ovo je krompirko od moje --Triše koji je evo već cvijeto,a prije 20 dana sam ga posadila----i nešto fantastično zvijezda od ladoleža zar nije prelijepa.. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
................. Hvala Lantana najljepša i baš šteta što kratko traju a tako predivne............... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Mene sad stvarno zanima da li se ova biljka zove slak ili ladolež ili je to jedan te isti naziv za ovu buljku
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Mislim da je to jedno te isto, ali u svakom slučaju je prekrasno kak got da se zove.
|
||
![]() |
||
|
.................Joj vala ti najljepša ma čitam druge nazive za ovu biljku ja je znam po ovom nazivu ali baš me njezino pravo ime zanima -ma srce si ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
A mislim da je latinski ipomea. Nek me isprave bolji znalci ako sam u krivu.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
ladolež = ukrasni slak = ipomea
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Prelijep je ovaj zvjezdasti ladolež..
|
||
![]() |
||
|
Ali ja sam mislila da si ti meni poslala ovo sijeme -a onda je Mena sigurno -prvi put to imam i mislim baš njegovo sijeme zadržati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() --I cvjetaju mi i dalje sve jedna po jedna, a ponekad sve skupa pa mi nešto promakne,a ja svko jutro obilazim cvijetnjak i kontrolišem šta cvijeta i šta prolazi. ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Niho,ja ti jesam slala sjeme ladoleža,al ne znam koje sve vrste.Imam i ja ovaj,moj je u pink boji i ovoj lila.Ne znam jel ti taj od mene il je od Milene.Zapravo oba su od Milene,jer i ja sam sjeme od nje dobila.. ![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Koja bjelina
![]() |
||
![]() |
||
|
Ala ti mene dobro nasmija-kako je ovo dobro kad te neko ovako trgne pa se samo smiješ sve si dobro skitila-svaka čast ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Niho skoro sam se unesvjestila od ljepote ovih tvojih cvatućih hosta, preeekraasnee suuu...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Neznam lantana zašto baš otoliko ali stvarno me tvoja posijeta mome vrtu raduje -neznam se ni izjasniti koliko bi rekla šta mi znači -samo jedno ti veliko -HVALA...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..................... Baš tako Štefice-ma predivan mi je a ovo su tek samo neki koji su se rascvijetali biće ih još................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
stvarno krasno cvijece...sve lijepo cvate i fora izgleda...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |