Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 07:22
Svega ima naša Niho... Najrascvjetanija okućnica njenog grada!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:39
ŠTEFICE__________hvala najljepša-

@---DUDA-to je mini ladolež
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 15:47
joj krasnoooo...a ovaj zadnji plavi cvijetić je presladak..smile79..pusa sa vrućeg Murtera
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 15:21
Ostala sam paaafff
Petnaest oleandera,ja za sada imam tri mala i ne znam kud ču sa njima prek zime.
I sve mi se drugo sviđa
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 15:07
ok za pol toga neznam šta jeConfusedCryCryCry ali sve je lijepoSmileSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 14:15
smile79..Joj kako sam sretna što vam se sviđa moje cvijeće. Ma -BAKO ......kako se ja teško zimi snalazim sa svim kako sam krenula sa cvijećem  moraću i Triši ostaviti u vikendici nekoliko Oleandera . Ali nađem ja mijesta ja sam uzela sobu od sina i u nju sve uguravam . Dokle će dijeca trpiti moje cvijeće ne znam ali sve ja to uguram .. I ovo malo sa plavim cvijetićem je ladolež
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 10:55

Niho i dalje na visini. Cvijeće predivno.

Ali sam "opala sa stolca" na tvojih 15 oleandra!

Pa kolik ti je to vrt!!! Ja imam možda desetak (nisam brojala) i prilično se "naguravaju"Big%20smile

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:53

Jadan S... tobom, tako ga u mraku mučiš da pridržava biljke dok poziraju!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:38
Prekrasno cvijećeClap. Imam samo 2-3 vrsteEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:36
Niho obožavam pelargonije jer su mi jako zahvalne,brzo rastu i ne smeta im ako par dana ne dobiju vode,a fuksija je prekrasna.Clap
čovjek uči dok je živ
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 08:25
a meni se svidja sve,i sto imam i nemam
ovaj zadnji plavi cvjetic lici na ladolez,samo sto me listici dovode u sumnju,ma gdje si niho
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:42

meni se uvijek sviđa ono kaj nemam -kaj ti je ovo zadnje plavo?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:35
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:31
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:18
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:08
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:01
Da se nebih zanemarila počela sam slikat sve redom pa nekad neznam ni gdje sam stigla ali se snađem...ove ljepotice njegujem pod prozorom....i cvijetnjaku...

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 18:34
Draga Niho sve pohvale prvo za oleandre, kao da si na moru, a onda  sve ostalo  Clap
život je more
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 18:09
smile227Niho koliko ljepote ima kod tebe.Kala je prekrasna,banana ti super napreduje,balkon i ostalo je da oči ispanu a koliko tek oleandera imaš smile181Pa gdje ti to sve spremaš preko zime??
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 17:55
Jel to 15 komada s onima mojima smile96ili bez njih. Prikolica spremna, samo da je zakačim i smotam na brzaka nekog carinika i odu oni k meni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.