Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 20>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 23:15
Imam vrlo jako i instant ljepilo - ako ne bude htjela uzeti, zaljepit ću joj oko vrata, very simple... smile40
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 18:07
Dakle, u istom sam projektu još uvijek - sklapanje od dobivenih perlica... Iz toga je proizašla i ova narukvica od memory žice koja je jedne lijepe tople smeđe boje koju sam samo malo podigla s nekoliko bisera... Biseri mi se nekako jako sviđaju u posljednje vrijeme... Narukvica je baš za svaki dan, a nazvala sam ju Coffee and pearls... smile142

Moj blog

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 19:08
Slavonko, danas sam gledala tvoje radove i mogu rećiprekrasno. Prije 10 dana sam u šupi našla školjke-dagnje-pidoće mislim da znaš o čemu pričam, sad su kod tate da im probuši rupice ,mislila sam ih oslikati,i da mi je sad tvoje umijeće u slaganju  perlica mislim da rezultat bio savršen
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 20:28
Samo ti oslikaj te dagnjice i mislim da bi bilo savršeno od njih složiti jedan krasni ljetni mobil - povješati ih na špagu zajedno s malo naplavljenog nepravilnog drveta (grančice) i na balkon s time! Mislim da bi bile dekorativne,a i zvučale lijepo! Samo ideja... smile61
Moj blog

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 20:40
odlična ideja,odlična....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 20:42
smile198Samo žive boje molim, onako tropske, sjajan bi kontrast napravile na tamnim školjkama! Baš se veselim! 
Moj blog

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 20:45
misliš drvo u žive boje??????
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 20:48
Ne,nego si rekla oslikavati školjkice pa sam na to mislila, da ih oslikaš u malo življim bojama (cvijetove ili šta već) jer bi to dobro izgledalo na tim tamnijim školjkama, a drvo bih svakako ostavila prirodno! 
Moj blog

Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 21:03
molim te pogledaj na moju stranicu, ovo sam isporobavala prije par dana
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 00:32
Super je kad neki ljudi ne znaju što bi s kupljenim repro-materijalom, pa kad još to završi u pravim rukama... gdje ćeš bolje  Palac%20gore

Ogrlica je famozna, vidi se da si odmah imala viziju ljetnih večeri, a i memory mi je sladak, taman za uredit se za popodnevnu kavicu 

Bravo majstorice Smile
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 09:11
malo sam zanemariola gledanje ove galerije, pa kao ispravak svog "ponašanja" odmah uz jutarnju kavicu, eto me kod tebe...i oduševljena sam draga moja, oduševljena...ove tvoje rukotvorine su prekrasne...nakit ti je divan...a ova  zanja narukvica, jako bi mi lijepo sjela uz jednu majicu Wink

moram pregledati malo po svojimkutijicama, mislimd aimam nešto bisera koji takostoje, i čekaju neko bolje brijeme...mislim da ćeš ih ti moći iskoristiti...nije bog zna što puno, ali možda pomogne...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 09:33
Hvala cure, drago mi je da vam se viđaju moji eksperimenti! Ova narukvica se svima nekako sviđa, mislim da je zbog te tople boje i stvarno me asocira na kavu, a vrlo je jednostavna i nosiva!
Nataša, samo ti čuvaj te bisere, kako si svestrana, možda se i ti okušaš u dogledno vrijeme u izradi nakita?! Ako ne, onda ih skupi pa ti nešto složim da u sljedeću školsku godinu uđeš u razred s novim komadom nakita! Smile
Inače nisam nikada bila ljubitelj bisera, dijete 80 - ih, tada su se bjesomučno nosili pa su mi se zgadili valjda kao djetetu, ali sad otkrivam njihovu čar... Heart
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 19:06
I dalje eksperimentiranje od dobivenog materijala... Ovo je prvi put da radim malo složeniji wire wrapping - od oblika privjeska pa nadalje... Naravno, nije savršeno, ali tek se vježbam... Nisam imala neki plan, krenula sam onako bezveze pa završila ovako... Ogrlica je kratka, lanćić dođe do ključne kosti i onda je privjesak taman do strateške pozicije! Wink Kad sam ju završila i isprobala, podsjetila me na nekakav vintage nakit...

Moj blog

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 19:28
smile71 koje boje! krasna mi je !
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 19:43
Kemijanje u tvom labosu nema granica-prelijepo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:41
Hvala cure! Htjela sam tu smokey smeđu malo "podići", pa se ova nježno roza činila idealnom... Htjela sam ju napraviti na dugom lancu, do ispod grudi, ali kad sam prislonila u ovoj "kratkoj" verziji činilo se daleko bolje, mislim da će lijepo izgledati ispod neke klasične košulje, onako decentni detalj... Smile
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 11:00
prekrasba je...tkao lijep starisnki štih daje...a kako ti ažeš,nanekoj košulji, posebici nekoj klasičnoj, bit će tako lijep decentan detalj...stvarno si majstor...svaka čast

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 12:02
Ma ti si sigurno najoriginalnija curka u gradu...bar se ne moraš plašiti da ćeš negdje sresti osobu sa istim nakitom...Nemam pojma što bih mogla izdvojiti...sve ti je jako lijepo i elegantno.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 14:11
Dada, što je najgore - skoro ništa od ovoga nakita nije moje niti za mene! smile215U svakom slučaju, hvala na lijepim riječima! 
Moj blog

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 14:30
smile227  koji nakit     smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,239 sekundi.