Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 226> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto mene preko granice....imaš prekrasne ružice...pup do pupa,divota
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema me ovakve nigdje da su me tražili ---a jes pojela ------neću da je krijem i još sam ja joj natrpala picmoljaka
![]() |
|
![]() |
|
-Ovi snimci su od kapije pa sve oko moje kuće redom jedan za drugim...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ervina ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 112 |
dobar ti plug,,,posudiš mi za moje dvorište,možda se dogovorimo oko cijene
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Još jednom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Niho, prkrasno, svaki put nas iznenadiš nečim novim, ruža kao u engleskim vrtovima, sto puta bravo za tebe Niho, nadam se jednom vidjeti ovo tvoje carstvo i tebe normalno...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme meni divote,lijepo si ti to ukrasila svoju kapiju,da mi je malo otvoriti pa da se nadivim ljepoti u živo a ne samo preko slika!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa bome spremiš se ko moja Triša -ja te sačekam dođeš -nagledaš se -opljačkaš me malo i onda --možeš i ostati -ima kod mene svega i svačega.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kadifice su mi omiljena biljka. Voljela bih nabaviti one starinske , koje su intenzivno mirisale. Ove hibridne i ne maju zaštitu protiv kukaca, uopće ne mirišu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam ga na svakom ćošku kuće i opija miris a dobar je stvarno za ogradu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho nisam bila par dana a gle kod tebe čuda...
Prvo sam se dobro nasmijala...šta kažeš Triša pojela bajaderu,ha???
I ništa od eurića???
![]() Eh da, htjela sam ti reći da su mi tvoje ruže fantazija!!!!!
I vidim da si dobila jaaako puno poklona od forumašica...izgleda da te svi volimo...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja Niho danas pohvalila tvoje ruže, a ti popodne opet bombardiraš prekrasnim božurima, loncierom, sve ti je prekrasno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma ti si jedna i jedina....
![]() A veliš, još si joj i natrpala...ma to je trebalo vidjeti
![]() ![]() ![]() A to je bila onda ona stara: Kuma donijela- kuma pojela...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
niho - predivno, ovi božuri obaraju! Lonciera-uf!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |