Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 226> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo niho,ide to tebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
M kaćo nemam riječi ma koliko mi znače one -pa to nije normalno . U sve kad pogledam govorim im njihova imena kao da su tu ...i jako sam ne sretna ---------------već presretna što ih imam-a i tebe sa njima
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() Tvoja Hoya
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
svašta lijepo si dobila, svaka čast, a ruže su
![]() a šta to još nisi uslikala niho?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Hvala vam cure još jednom -i nisam ništa valjda zaboravila-a stvarno ste prave nema vas nigdje takve kao što sam ja dobila ovakve prijateljice-----A ova bombonjera -je prazna Triša je pojela sa savojim Brankom a meni -čokoladu tako da znate-kakva je -kad putuje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma Niho mila naša - što će tebi eurići kad vi s markama sve obavljate!!?? Zato ti cure euriće nisu poslale
![]() Ali da su ove slike, tvoje riječi i njihova djela uistinu pravi pokazatelj divnih prijateljstava koja se ovdje stvaraju - jesu, jesu i baš jesu!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho ruže su kraljice u svakom vrtu pa tako i u tvome, krasno su isprepletene sa lonicerom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo sad mi je srce na mjestu, vidim da je sve lijepo posađeno i nova gazdarica koja će ih lijepo paziti i maziti je sretna i vesela.
Kolekcija raste , raste .....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho baš su super ove naše Riječanke, baš su te lijepo podarili.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo to posadi i slikaj. Čini mi se da imaš puno više za pokazati od onog što nam staviš. Imaš fascinantnu kolekciju kaktusa.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A baš si mislim da se Niho nešto uozbiljila
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala Niho na pošiljci. Kaktus će najstarijoj unuci, ona skuplja kaktuse a koprivica ostaje kod mene!Da me potsjeća na tebe!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
------I jesam se otok uozbiljila --Triša pojela bombonjeru ..meni donijela praznu kutiju---- Korijenko poslal pismo ja se obradovala evo eura -a ono -ništa i šta trebam biti još raspoložena ------i moja Otok na to sve pojele sve školjke iznutra a meni poslale njihove kućice -i zato sam ozbiljna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |