Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo Bako!!!! Samo sam htjela prijaviti da sam živa, a kad tamo..... to je passiflora cvijetala lani, a nadam se da će i ove godine. Novih slika???? Joj idem vidjeti što ima pa prijavim. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
evo kako je izgledalo početkom mjeseca
![]() ![]() ![]() .... zanemarite travicu u tegli..... i naravno ovu ostalu koja je bila nepokošena |
|
![]() |
|
Daleko je bio travanj........
Evo nas u rujnu (fuj me i sram bilo) pa kako to izgleda sad? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U travnju je bilo
![]() a srpnju ![]() a u rujnu sam već sretnija iako još nije gotovo ![]() čeka ova hrpica da se preseli ![]() I moja livadica ![]() i "panjo-kamenjar" - eto naziv došao spontano iako se stari panjevi niti ne vide ![]() |
|
![]() |
|
ovu sličicu sam nekome obečala
![]() povečano ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno TeaK.Vidi se velikiii napredak u tvom vrtu.Sve je divno i jezerce i kamenjar i livadica.Bravo..I ja sam svoj vrt iz temelja podizala,još sama,i znam kako se čovijek osjeća kad od nereda i haosa napravi nešto lijepo..
![]() |
|
![]() |
|
I sada svega po malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i moji sljezići
![]() ![]() ![]() i još malo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šetala sam jednom tvojim dvorištem i bilo mi je žao što ne vidimo nastavak priče. Veliki napredak! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Predivno ti je cvijeće,imaš super veliko dvorišta,baš će biti lijepo kad bude sve uređeno.
Kaj to imaš cvijeće na prozoru posađeno u škornje? Veliki sam ovisnik o ljubičicama,daj mi reci kakve imaš sve boje,baš ne vidim na slikici? |
|
![]() |
|
iskreno niti ja više ne znam što od ljubičica imam, od bjelih do šarenih, ljubičastih - plavih. Trenutno cvjetaju samo roza. Hvala svima na ljepim riječima. Da dvorište je jako veliko i dosta je vremena uloženo, dosta još traži, ali nije mi žao jer je puno ljepše kad se šareni. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome se u ovako velikom jezercu može i okupati...sviđa mi se
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno, puno je radova napravljeno, jezerce
![]() fuksija prekrasna (volim fuksije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Teak pa bilo je i vrijeme da se nešto pokaže. Oduševio me lopoč, a od sljeza crveni je najljepši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša, no ima i ljepši bordo dupli i ovih dana mi ga je netko obečao tako da će iduće godine biti bolja izložba.
A potrudila sam se još malo slikati ![]() ![]() ![]() ... danas mi je bio malo dan nerada, fotkanja i ....... |
|
![]() |
|
Malo hibića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Kako je lijepo vidjeti sve ove promjene u tvom vrtu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |