SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 61> |
Korisnik | |||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma predobro ti je uspjelo!!!!! sam ti rekla da ne brineš!!! mislim da ćeš ova put sigurno dobit i pohvale okoline....
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Kaj si ti 03.? Dobro da si rekla...a ja zabrijala da si 07. ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ha ha,lude babe, totalno ste me zbunile pa sam zaboravila staviti porporinu...
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
sami vodenjaci kaj ja zapocinjem s drugom dekadom pa se vi nadovezete :) odbrojavam sitno do mog 3.2. :)
sunceri, jako jako lijepa slika. imas salveticu viska, pol mi dosta ako nemas cijelu ;) |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma super ti je ispalo.....makni sliku od izvora topline ( radijatora ) da nebi nastale " strije " ![]() ![]() Btw, istu tavu sliku sam i ja rdila jesenas za HandMade Festival u Puli....kaj su ti vodenjaci ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...a ja 16. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
pa iskreno i mene je začudilo, s obzirom da nisam našla sottile kupila sam medium i ispalo je bolje nego što sam očekivala, jedino me strah što će se dogoditi preko noći, da se ne stvore krateri po slici ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
baš je super...sviđa mi je što je tako nježno ispucalo
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evo mog prvog Step 1&2 rada, uhhh koliko sam strahovala, ma ispalo je super, čak sam mislila da će pukotine biti jaće, ispalo je suuuper
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
fali vam nekaj izmedju 14.2. npr :)
|
|||
![]() |
|||
||
a MM i ja smo vodenjaci, ja 12-og a on 15-og... |
|||
![]() |
|||
||
Moj sin je vaga ...16.10. ![]() Dan od mame ..mjesec od tate ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Slijedeća pošiljka stiže ti sa tipkovnicama...u to sam ziher ![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
nije to ništa, mislim da se dijete preplašilo, i ja sam se preplašila kad mi je otvorila
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
hehehe ja sam dreknula kako to navek radim, siroce malo bilo u stavu mirno iza mame bez teksta i s tendencijom da pobjegne sto dalje od mene...hehehe,,,takva sam ja ...mama urlavica
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Pitaj jassi kako ga je dočekala na ulaznim vratima, i kako se moj jadniček preplašio i sakrio iza mene...
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Ja ima lava doma...ali nitko ne bi rekao jer je jako osjećajan...i dosta miran..pogotovo kada je u gostima...pitaj jassi., ona se šokirala kada je vidjela kako je miran. Inače ima 4,5 godina...i sada mi je najljepše s njime..stvarno uživam...vjerojatno svaka majka uživa sa svojim djetetom, ali ja sam svjesna da će brzo odrasti pa ga stalno naganjam da se mazimo...
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Dva Tonija (Jassin i Hippyin) i tvoj Filip su mali jarčeki.A što je s proljećem ???
|
|||
![]() |
|||
||
CURE, HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA NA POHVALAMA...
TO ŠTO NE KOMENTIRAM VAŠE CJENJENE RADOPVE NE ZNAČI DA VAM SE NE DIVIM I DA NISU LIJEPI, STOGA VAS MOLIM ZA OPROST ŠTO NISAM VIŠE AKTIVNA U PISANJU I ŠALJEM VAM VELIKU PUSU SVIMA |
|||
![]() |
|||
||
joj, evo prošlju nedelju je imao 4....nikad mu neće biti ljepše! ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |